Bo Simon Rožman postal trener Maribora? "Interes je, a nič še ni potrjenega"

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
19.03.2021 11:35
Dokončnega odgovora, kdo bo sedel na najbolj vroči nogometni klopi v Sloveniji, še ni
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Strokovnjak iz Štor je pred tremi tedni zaključil svojo zgodbo z Rijeko.
Hnk Rijeka

So nogometaši Maribora že dobili novega trenerja? Po poročanju Nogomanie naj bi to postal Simon Rožman. Strokovnjak iz Štor je bil v ožjem krogu kandidatov športnega direktorja Marka Šulerja za najbolj vročo klop v državi. Pred tremi tedni se je trener, ki je v Sloveniji že vodil Celje in Domžale, razšel s hrvaško Rijeko, ki jo je lani popeljal do naslova hrvaškega pokalnega prvaka in v skupinski del evropske lige.

Če je prihod Rožmana v Ljudski vrt res dogovorjen, smo vprašali njegovega agenta. "Interes je obstajal, iz Maribora so me kontaktirali, ko je Simon končal na Reki. Zdaj pa ni še nič potrjenega. Od takrat se ni nič premaknilo," nam je dejal agent Amir Ružnić.

Na klopi vijoličastih, ki jih danes čaka pripravljalna tekma z Bravom, tako ostaja Saša Gajser, ki je vajeti zagrabil po odhodu Maura Camoranesija, a nepisano pravilo, da se v nogometu lahko stvari hitro spremenijo, še vedno drži.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta