Afera v ženski ekipi PSG: Igralki sta na ulici napadla neznanca, po nogah jih je dobila samo ena

STA, A.L.
10.11.2021 16:10

Francosko reprezentantko in nogometašico Paris Saint-Germaina Aminato Diallo je v sredo pridržala policija, in sicer v povezavi z incidentom, ki se je zgodil prejšnji četrtek. Njo in njeno soigralko Kheiro Hamraoui, ki igra na istem igralnem položaju, sta na ulici napadla neznanca, Diallojeva je uspela pobegniti, njena soigralka pa ne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Utrinek z včerajšnje tekme lige prvakov ... 

Reuters

Hamrouijevo, ki se je skupaj z Diallojevo, s katero se tudi v reprezentančni vrsti borita za isto igralno mesto, vračala s klubske večerje, sta neznanca po nogah tepla z železno palico. Poškodbe so bile hude, tako da na torkovi tekmi lige prvakov proti Real Madridu ni mogla igrati, namesto nje je nastopila Diallojeva, poroča AFP.

Ali pridržano nogometašico sumijo sodelovanja pri napadu, policija ni sporočila, primer pa močno spominja na afero v umetnostnem drsanju, ko je leta 1994 mož ameriške drsalke Tonye Harding napadel reprezentančno kolegico in rivalko Nancy Kerrigan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta