Za Bistričane brezplačno testiranje na koronavirus že jutri in v začetku januarja pred športno dvorano v Slovenski Bistrici

A.Ni.
23.12.2020 17:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Množično brezplačno testiranje občanov s hitrimi antigenskimi testi na okužbo z novim koronavirusom bo v Slovenski Bistrici jutri, 24. decembra, od 9. do 15. ure, na parkirišču pred staro telovadnico v Slovenski Bistrici na Partizanski ulici, so sporočili z občine.

Občina Slovenska Bistrica in Zdravstveni dom Slovenska Bistrica napovedujeta, da bo v Slovenski Bistrici množično testiranje organizirano še dvakrat in sicer takoj po praznikih - v ponedeljek, 4. januarja, med 8. in 17. uro, in v torek, 5. januarja, med 8. in 17. uro, prav tako na lokaciji pred staro telovadnico.

"Na testiranje se ni potrebno naročiti, s seboj je potrebno imeti osebno izkaznico in kartico zdravstvenega zavarovanja (obvezno)," pojasnjujejo. "Rezultat testiranja bo znan v približno 15 minutah, preko informacijskega sistema NIJZ, posameznik bo prejel izvid in navodila, kako ravnat naprej. Med čakanjem na testiranje je potrebno držati medsebojno razdaljo in nositi zaščitno masko." Direktorica Zdravstvenega doma Slovenska Bistrica Urška Sedmak poziva, naj "se organiziranega množičnega testiranja udeleži čim več prebivalcev, saj bomo le tako uspešno premagali virus."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta