(VIDEO) Soočenje mariborskih kandidatov: Kdo je za sežigalnico in predor v Mariboru in kdo ne?

DR
29.03.2022 10:30

Večer in televizija BK TV sta v Vetrinjskem dvorcu v Mariboru soočila mariborske kandidatke in kandidate političnih strank, ki jim javnomnenjsko merjenje Ninamedie pred parlamentarnimi volitvami kaže najboljše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V soočenju nastopajo Lena Grgurevič (Gibanje Svoboda), Dejan Kaloh (SDS), Franc Trček (SD), Borut Osonkar (Levica), Lidija Divjak ​Mirnik (LMŠ), Bernard Memon (NSi), Andrej Rajh (SAB) in Franc Kangler (Povežimo Slovenijo)
Igor Napast

Nastopali so Lena Grgurevič (Gibanje Svoboda), Dejan Kaloh (SDS), Franjo Trček (SD), Borut Osonkar (Levica), Lidija Divjak ​Mirnik (LMŠ), Bernard Memon (NSi), Andrej Rajh (SAB) in Franc Kangler (Povežimo Slovenijo).

Ker gre za državnozborske volitve, smo odprli nekatere ključne, relevantne nacionalne in mednarodne teme, od vpliva vojne v Ukrajini na Slovenijo, prek vprašanj energetike in hrane, inflacije, zdravstva in dostopnosti zdravstvenih storitev, plačnega sistema v javnem sektorju do nekaterih, ki zelo neposredno zadevajo Maribor in okolico, kot so denimo sežigalnica in energetska oskrba, s tem povezana okoljska vprašanja, mestni predor, financiranje (mestnih) občin in drugi razvojni projekti.

Igor Napast

 

Soočenje je povezoval odgovorni urednik Večera Matija Stepišnik. Ogledate si ga lahko v zgornjem posnetku, posnetek pa je na voljo tudi na Facebooku in Twitterju.

Igor Napast
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta