(VIDEO in FOTO) Zakaj je pred zdravstvenim domom v Slovenski Bistrici dolga kolona ljudi?

mbk
30.09.2024 10:13

Ljudje več ur čakajo za vpis k osebnemu zdravniku.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Danes je v Zdravstvenem domu Slovenska Bistrica začela z delom nova zdravnica družinske medicine, ki je začela vpisovati paciente. Ljudje so se že navsezgodaj postavili v vrsto, da bi si zagotovili mesto in se kot pacienti opredelili pri novi osebni zdravnici. Ena od tam stoječih nam je sporočila, da v vrsti stoji že od 7. ure in pričakuje, da bo stala še vsaj do 11. ure preden bo prišla na vrsto.

Konec junija je odšla v pokoj zdravnica splošne medicine Tanja Pavlovič. Na delo v Maribor pa je maja odšla dotedanja strokovna direktorica ZD Slovenska Bistrica Alenki Antolinc Košat. In pacienti so ostali brez izbranega osebnega zdravnika. V zdravstvenem domu so z dvema novima zdravnicama, specialistkama družinske medicine Marjetko Mlinar in Svjetlano Rajković poskrbeli tudi za paciente, ki so ostali brez osebnega zdravnika v ambulanti Antolinčeve. ​

Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta