zadnje objavljene

pogledi

več
Doc. dr. Maja Pakiž, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva

mnenje

več

Večerova okrogla miza: Ima Maribor še kakšno gojišče urbane kulture in glasbe?

Jon Knez Jon Knez
07.02.2023 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kakšna je mariborska klubska scena?
Anja Cej

Časopisna hiša Večer v četrtek, 9. februarja, ob 18. uri v lokalu Gramofonoteka v Tyrševi ulici 7 pripravlja okroglo mizo o mariborski klubski sceni. O aktualnih razmerah na klubski sceni in o tem, ali ima Maribor še kakšno gojišče urbane kulture in glasbe ter zakaj nekomercialni klubi životarijo, medtem ko mariborska glasbena scena izvaža presežke po celi Sloveniji, bodo spregovorili poznavalci sveta klubske glasbe Darja Pernat - Doda, vodja kluba KGB, Ramiz Derlić, vodja kluba MC Pekarna, raper Andrej Janžekovič - Mito in Marko Židov, vodja lokalov​ Rooster, do nedavnega vodja kluba Wetrinsky in didžej.

Da je nekaj nočnih klubov v zadnjem času zaprlo svoja vrata, smo nedavno poročali v Večeru. Od sredine novembra je zaprt klub Wetrinsky, od novega leta Fuego. Tudi komercialnim klubom ne gre najbolje, obisk je upadel, težava so tudi dovoljenja za obratovanje. Da gre za umiranje na obroke, je opozoril lastnik kluba Takos Ivan Dobaj.

Vljudno vabljeni, da se udeležite okrogle mize in pogovora. O debati bomo poročali tudi v Večeru.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?