V petek že druga otvoritev Bike parka Pohorje

MBK
28.03.2023 12:08
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Odprta bo proga Red line v zgornjem delu in Flow line v spodnjem delu.
Sašo Bizjak

V petek, 31. marca, se znova odpira Bike park Pohorje. Spomnimo, da je bila prva otvoritev letos že 6. januarja, ko je bilo na Mariborskem Pohorju premalo snega, a tokrat gre za pravo otvoritev kolesarske sezone. Odprta bo proga Red line v zgornjem delu in Flow line v spodnjem delu. Sprva bodo veljale enotne cene dnevnih vozovnic v višini 19 evrov, sicer pa cenik 2023 prinaša nekaj novosti, so sporočili iz Marproma. Med temi je denimo ugodna paketna vozovnica, ki prvi dan velja od 12. ure naprej, zatem pa še dva dneva. Nova je tudi vozovnica Gravity Card MB; vsak imetnik evropske vozovnice Gravity Card (ta velja od 8. aprila do 5. novembra), ki jo bo kupil na blagajni pod Pohorjem, bo zraven brezplačno dobil še vozovnico Gravity Card MB, s katero bo lahko obiskoval Bike park Pohorje že pred 8. aprilom in tudi po 5. novembru.

Sašo Bizjak

Kolesarski park na Mariborskem Pohorju bo na začetku sezone odprt med 9. in 18. uro, ko bo krožna kabinska žičnica v petek, soboto in nedeljo krožila neprekinjeno. Zaradi remonta gondole bo Bike park aprila deloval samo ob petkih, sobotah in nedeljah ter še oba praznična dneva, na velikonočni ponedeljek (10. aprila) in na dan upora proti okupatorju (27. aprila).

Sašo Bizjak
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta