Univerza v Mariboru: Najboljša študentka je Ana Lambić

Klemen Polanec Klemen Polanec
09.05.2019 17:56

Univerza v Mariboru je že sedmo leto zapored izvedla razpis za najboljšega študenta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ani Lambić so čestitali Zdravko Kačič, Boris Sovič, Bojan Horvat in Živa Ledinek.
Andrej Petelinšek

Univerza v Mariboru je skupaj s partnerji, družbami Elektro Maribor, Energija plus in Oven Elektro Maribor, že sedmo leto zapored izvedla razpis za izbor najboljšega študenta Univerze v Mariboru. Gre za nagrado, s katero prepoznavajo najboljše študente za njihovo študijsko odličnost in jih motivirajo pri nadaljnjem izobraževanju. Letos se je na razpis prijavilo deset študentov s sedmih fakultet. Njihove vloge je pregledala strokovna komisija, ki ji je predsedoval dr. Urban Bren.

Za prvo nagrado 600 evrov

Razlike med prvimi tremi mesti so bile zanemarljive. Govorimo o pičlih devetih desetinkah točke, ki loči prvo- in tretjeuvrščeno. Tako si je s 24,10 točke tretje mesto in s tem nagrado 200 evrov prislužila Martina Medved, študentka 6. letnika enovitega magistrskega študijskega programa Splošna medicina na Medicinski fakulteti. S 24,14 točke je drugo mesto in nagrado 400 evrov osvojila Ana Gregorc, študentka 2. letnika magistrskega študijskega programa Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov na Fakulteti za organizacijske vede.

Martina Medved in Ana Lambić
Andrej Petelinšek

Z nagrado si bo privoščila potovanje

Letošnja najboljša študentka Univerze v Mariboru se lahko pohvali z uvrstitvijo med najboljših pet odstotkov študentov v generaciji. Svojo študijsko odličnost dopolnjuje z aktivnim sodelovanjem kot študentska tutorka in demonstratorka. Komisijo je še dodatno prepričala s sodelovanjem na konferenci in z objavljenim znanstvenim prispevkom na temo Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije. Sedaj bo v svojo zbirko uspehov lahko dodala tudi nagrado za najboljšega študenta Univerze v Mariboru v študijskem letu 2018/2019.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta