Športni objekti Maribor: Nekdanji predsednik sveta prevzel marketing

Aljoša Peršak
03.06.2021 04:00
Športni objekti Maribor so za vodjo trženja, marketinga in športne infrastrukture zaposlili Miloša Stevanovića, ki je bil do decembra lani predsednik sveta tega javnega zavoda
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miloš Stevanović bo prevzel tudi skrb nad kopališčema Pristan in Mariborski otok. 
Andrej Petelinšek

Aprila 2019 je kot predsednik sveta Športnih objektov Maribor za novega direktorja izbral Tadeja Mežnarja, ga nato nadziral še do decembra lani, da bi ga s 1. junijem Mežnar zaposlil v tem javnem zavodu. Miloš Stevanović je postal vodja trženja, marketinga in športne infrastrukture, njegova osnovna bruto plača je 1660 evrov. To je prva zaposlitev v Športnih objektih v zadnjem letu in pol, saj, kot je znano, je zavod zaradi večletnih izgub in naraščajočih dolgov leta 2018 sprejel sanacijski načrt in je vmes tudi odpuščal zaposlene v računovodski službi.

Mežnar pojasnjuje, da so se za novo zaposlitev odločili, ker potrebujejo nekoga, ki se bo ukvarjal z marketingom, saj doslej tega delovnega mesta niso imeli zapolnjenega, a se je večkrat pokazalo, da potrebujejo nekoga s tem znanjem. Stevanović bo prevzel tudi skrb nad kopališčema Pristan in Mariborski otok, saj je bil dosedanji vodja kopališča Matej Pungartnik tudi vodja objekta Ljudski vrt, ter bo v prihodnosti dobil pod svoje okrilje še druga nogometna igrišča.

Miloš Stevanović je bil leta 2014 v mestni svet izvoljen na Listi župana Andreja Fištravca.
Marko Vanovšek

"Pričakujemo, da trenutni zavod in kasneje podjetje Šport Maribor, d.o.o., postane prepoznaven v mestu, širši okolici in tudi zunaj naših meja. Predvsem pa, da okrepimo našo blagovno znamko ter da se bodo obiskovalci z veseljem vračali k nam. Glede kopališča Pristan pa, da postane ponos meščanom in predvsem, da se dvigne nivo vzdrževanja in komuniciranja med zaposlenimi," je še poudaril Mežnar. Podobno je napovedal Stevanovič: "Moja glavna želja je, da Pristan postane uporabnikom prijazna izkušnja."

Miloš Stevanović je v nadzornem odboru Športnih objektov Maribor deloval od decembra 2016. Imenoval ga je mestni svet, kamor je bil izvoljen leta 2014 na Listi župana Andreja Fištravca, ki pa jo je dokaj hitro zapustil in se pridružil ma novo oblikovani svetniški skupini Aktivni Maribor. V prejšnjem mandatu je vodil tudi odbor za gospodarstvo Mestne občine Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta