Snaga Maribor: Kako bodo med prazniki odvažali odpadke, kako bodo odprti zbirni centri, tržnice, azil ...

MBK
22.12.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Foto: Andrej PETELINŠEK

Andrej Petelinšek

Snaga Maribor je objavila načrt izvajanja storitev v prazničnem času. Pri rednem odvozu odpadkov ni sprememb, saj odvozov ne izvajajo ob sobotah in nedeljah, na katere padejo letošnji božično-novoletno prazniki. Bodo pa v prazničnem času povečali število odvozov papirja ter papirne, steklene in druge embalaže iz ekoloških otokov, saj se zavedajo, da bo količina teh frakcij nekoliko povečana. Zbirni centri bodo na praznični soboti zaprti, oba petka pa bodo delovali s skrajšanim delovnim časom, in sicer do 15. ure.

Obe praznični soboti bo zaprta tudi osrednja mariborska tržnica, prav tako bo zaprta v nedeljo, 2. januarja. V nedeljo, 26. decembra, bo odprta do 12. ure. V zavetišču za živali obe praznični soboti ne bo ogledov živali, prav tako ne bo sprehodov psov s strani zunanjih sprehajalcev. Akvarij-terarij bo oba praznična konca tedna odprt za obiskovalce po prazničnem delovnem času, med 9. in 12. uro ter med 14. in 19. uro. Oba predpraznična petka bo odprt po skrajšanem delovnem času do 17. ure.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta