Ne čakaj na mlaj na Trgu Leona Štuklja: V petek afterwork party, v soboto koncerti

Jon Knez Jon Knez
04.05.2023 02:00

Gre za dogodek, ki bi moral potekati 22. aprila, a je bil prestavljen zaradi birokratskih ovir.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Poleg Mi2 in San Di Ego bodo nastopili tudi mariborski pankerji Alo!Stari.
Andrej Petelinšek

V soboto, 6. maja, bo na Trgu Leona Štuklja koncert skupin Mi2, Alo!Stari in San Di Ego. Gre za dogodek Ne čakaj na mlaj, ki bi moral potekati 22. aprila, a je bil, kot smo poročali, prestavljen zaradi birokratskih ovir. Dogodek pa se bo pričel že v petek z afterwork partyjem ob 12. uri, ki bo trajal do polnoči. V ponudbi bodo domači kraft pivovarji in ulična prehrana. Vstopnine ni.

Sašo Bizjak

Koncerti v soboto se bodo pričeli ob 18. uri, skupine pa bodo, kot pravi David Erjavec iz Zavoda Skupaj za Maribor, ki organizira koncert, poskrbele za energičen, glasen in zabaven glasbeni večer. Gostinska ponudba bo enaka kot dan prej. Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.mojekarte.si. Cena v redni prodaji je 20 evrov, 30 evrov pa stane VIP-vstopnica, ki vključuje stojišče pred odrom z ločenim vhodom, šankom in straniščem. Obiskovalci, ki so vstopnice kupili za odpovedan termin, se bodo dogodka lahko udeležili z že kupljenimi vstopnicami.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta