Mariborski odbor Gibanja Svoboda bo vodila poslanka Lena Grgurevič

Aljoša Peršak Aljoša Peršak
13.12.2023 10:00

Gibanje Svoboda je včeraj v Mariboru ustanovilo lokalni odbor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lena Grgurevič je ena od štirih poslancev Gibanja Svoboda iz Maribora.
Andrej Petelinšek

Gibanje Svoboda je včeraj v Mariboru ustanovilo lokalni odbor. Za predsednico so soglasno izbrali poslanko Leno Grgurevič, ta pa je za sekretarko odbora izbrala mestno svetnico Simono Koželj. Izvršni odbor mariborskega odbora bo dokončno formiran prihodnji teden, ko bo postalo tudi znano, kdo bosta dva podpredsednika, kdo bo zastopal seniorje in kdo mlade, so pa včeraj izvolili že dva člana odbora, in sicer mestno svetnico Sonjo Porekar Petelin in člana občinskega odbora za finance Dražena Popoviča.

Ustanovna seja mariborskega odbora Gibanja Svoboda
Gibanje Svoboda

Izvršni odbor bosta še sestavljala vodja svetniške skupine Vojko Flis in en poslanec. Bo pa lokalni odbor ustanovil tudi posebni odbor, ki bo sodeloval z mestnimi četrtmi in krajevnimi skupnostmi, smo še izvedeli. Bolj podrobno organiziranost mariborskega odbora Gibanja Svoboda in rezultate delovanja vlade Roberta Goloba za Maribor pa naj bi predstavili prihodnji teden na posebni tiskovni konferenci. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta