Jutri veliko Večerovo soočenje mariborskih županskih kandidatov

Katja Šeruga
23.10.2018 10:50

Franc Kangler, Saša Arsenovič, Lidija Divjak Mirnik, Andrej Fištravec, Alenka Iskra, Vlado Šega, Igor Domanjko in Melita Petelin jutri ob 20. uri na prvem Večerovem soočenju mariborskih županskih kandidatov v Narodnem domu in v živo na spletni strani vecer.com ter na BK TV.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Kakšni so njihovi recepti za nadaljnji razvoj Maribora? Kako bodo kot kandidati za prvega menedžerja v mestu krmarili med visokoletečimi obljubami na eni in finančnim stanjem v mestni blagajni na drugi strani? Kako bodo v mesto pripeljali več denarja? Bodo to znali? Če ne, kje ga bodo jemali? Kdo bo nadaljeval z iskanjem investitorjev na Kitajskem in kdo jih bo iskal drugje? Ter kje? Kakšni so kot osebnosti? In navsezadnje: kaj morajo, tudi brez rokavic, razčistiti med seboj? Katere odgovore in pojasnila še dolgujejo volivcem?
Kampanja pred letošnjimi lokalnimi volitvami, ki bodo 18. novembra (morebitni drugi krog županskih volitev pa 2. decembra), je v polnem teku. Čas je za konkretne odgovore na konkretna vprašanja, da se boste lahko volivci lažje odločili, kdo naj ima prihodnja štiri leta škarje in platno v rokah. 
Medijska hiša Večer jutri v Narodnem domu pripravlja prvega od dveh predvolilnih soočenj mariborskih županskih kandidatov. Skupaj se jih za županski prestol tokrat poteguje kar 18, kar je največ v državi in rekordna številka celo za Maribor, kjer je županskih kandidatov že tradicionalno največ. 
Skladno z javno objavljeno uredniško politiko pred pričetkom uradne kampanje na jutrišnje soočenje vabimo devet kandidatov. Tistih devet, ki jih je v zgornjo polovico uvrstila ta teden objavljena Večerova raziskava javnega mnenja, ki jo je za nas opravila agencija Ninamedia. Po vrstnem redu, kot so se uvrstili v raziskavi, so to: Franc Kangler, Saša Arsenovič, Lidija Divjak Mirnik, Zdravko Luketič (ki je odsoten in se soočenja ne more udeležiti), Andrej Fištravec, Alenka Iskra, Vlado Šega, Igor Domanjko in Melita Petelin.

Franc Kangler
Igor Napast
Saša Arsenovič
Andrej Petelinšek
Lidija Divjak Mirnik
Igor Napast
Andrej Fištravec
Andrej Petelinšek
Alenka Iskra
Andrej Petelinšek
Vlado Šega
Sašo Bizjak
Igor Domanjko
Igor Napast
Melita Petelin
Marko Pigac
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta