(FOTO) Z županom po največjih projektih v mestu: Knjižnico Studenci bi umestili v Ikona center. Kdaj starta Magdalena?

Igor Selan Igor Selan
31.01.2024 19:25
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Čeprav naj bi po prvotnih načrtih uporabno dovoljenje za Center Rotovž pridobili aprila letos, na občini zdaj upajo, da bo ta v njihovem žepu do konca prihodnjega leta.
Čeprav naj bi po prvotnih načrtih uporabno dovoljenje za Center Rotovž pridobili aprila letos, na občini zdaj upajo, da bo ta v njihovem žepu do konca prihodnjega leta.
Igor Napast
Mariborski župan Saša Arsenovič je novinarje danes popeljal na voden ogled Centra Rotovž, Zdravstvene postaje Magdalena, atletske dvorane, Splavarske brvi in dravskega nabrežja. Medtem ko ZP Magdalena napreduje v skladu z načrti in bo kmalu vseljiva, Center Rotovž napreduje počasneje, še zmeraj tudi ni jasno, kdo bo pokril 11-milijonsko podražitev.

V nadaljevanju preberite še: Kdaj bo občina za oba projekta pridobila uporabno dovoljenje? Kakšne načrte ima župan z območjem Pekarne Magdalenske mreže in kje na Studencih bi še gradil stanovanja? Kdaj bodo pričeli graditi kolesarsko stezo ob Dravi med Studenško in Splavarsko brvjo ter zakaj prenavljajo Hišo Stare trte?
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta