Živite drugače: 4 nepremičninski biseri izven Ljubljane, kjer se srečata narava in udobje

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
19.10.2024 04:00

Ljubljana že dolgo ni več edino središče nepremičninskih priložnosti v Sloveniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Stoja Trade

S štirimi edinstvenimi projekti izven prestolnice prinaša ponudba Stoje Trade nova stanovanja, vile in poslovne prostore, ki obetajo vrhunsko kakovost bivanja in življenje v objemu narave.

Oglejte si projekte, ki jih v Stojini nepremičninski ponudbi ne smete zamuditi!

Novogradnje v Sloveniji že od nekdaj privlačijo kot magnet, še zlasti tiste, ki ponujajo nekoliko drugačno, bolj kakovostno bivanje. Med najbolj izpostavljenimi nepremičninskimi projekti izven slovenske prestolnice so trenutno Rezidence in vile Murva v Šmarjah pri Kopru, projekt Nica v Novi Gorici, sodobna stanovanjska bloka v Škofji Loki in vile Ičići v bližini Opatije. Ti projekti združujejo prestiž, vrhunsko arhitekturo in skrbno zasnovo, ki izpolnjujejo visoke standarde. Prav tako omogočajo življenje v naravi ob ohranjanju prednosti urbanega okolja.

Stoja Trade

Vsi omenjeni projekti so primerna izbira tako za tiste, ki iščejo svoj novi dom, kot tudi za tiste, ki želijo kupiti vikend, ali pa iščejo priložnost za dolgoročno investicijo. Vsak od njih ponuja edinstveno kombinacijo kakovosti, prestiža in zadovoljstva. Od zadnjih enot, ki so na voljo v projektu Murva, do novogradenj, kot so projekti Nica v Novi Gorici in sodobna bloka v Škofji Loki ter luksuzne vile blizu Opatije vse te lokacije izstopajo zaradi svoje edinstvenosti.

Rezidence in vile Murva: Na voljo zadnja stanovanja

Rezidence in vile Murva v Šmarjah pri Kopru so med najbolj iskanimi na trgu. Vselitev je predvidena za junij 2025. Zaradi velikega interesa je na voljo še zadnjih deset stanovanj - pritlični garsonjeri, nekaj trisobnih in štirisobnih stanovanj ter vrstne hiše ali vile z bazeni, ki jih je mogoče prilagoditi glede na želje kupcev do četrte ali pete gradbene faze. Soseska Murva ponuja odlično priložnost za mirno, a sodobno življenje v naravi. Projekt združuje prednosti moderne arhitekture z istrsko pokrajino, saj uporablja vrhunske materiale, ki zagotavljajo trajnost in estetsko dovršenost.

Projekt obsega 44 stanovanj, 16 vrstnih hiš in štiri poslovne prostore. Stanovanja so opremljena z ložami, pripadajoča parkirna mesta pa so v garaži. Velika okna omogočajo čudovit pogled na oljčne nasade, vinograde in bližnje morje, kar ustvarja svetla in prostorna bivališča, tesno povezana z naravnim okoljem. Zunanje površine so zasnovane za druženje in sprostitev, kar poudarja filozofijo udobnega življenja. Poleg tega lokacija omogoča hiter dostop do Kopra, Pirana, Hrvaške in Trsta.

Proste rezdence:

KLIKNITE TUKAJ za več informacij o prostih rezidencah in vilah Murve.

Izkoristite to enkratno ponudbo in kliknite za več informacij!

Stoja Trade

Nova Gorica - Nica: Priložnost za novogradnjo*

Projekt Nica je nova priložnost za vse, ki iščejo kakovostno bivanje v središču Nove Gorice, ki bo postala prihodnje leto tudi prestolnica kulture. Če ste zamudili ravnokar popolnoma razprodan  projekt Pinija, je Nica odlična alternativa. Trenutno je projekt v fazi pridobivanja dovoljenj, kljub temu je zanjo že veliko zanimanje. Stavba bo imela sedem nadstropij (P+7), kar omogoča optimalno izrabo prostora, obenem pa se bo lepo vključila v obstoječo mestno arhitekturo.

V tem poslovno-stanovanjskem objektu z gostinsko-hotelsko namembnostjo bo na voljo 70 enot različnih velikosti. Projekt združuje udobna stanovanja, poslovne prostore in apartmaje, velikosti od približno 35 m2 do približno 77 m2 neto površine, ki bodo zasnovani z mislijo na sodobno funkcionalnost. Prav tako bodo vsi imeli ložo ali teraso in bodo tudi tako prilagojeni za udobje prebivalcev. Pogoji prodaje bodo znani po pridobitvi vseh potrebnih dovoljenj, vendar že zdaj projekt obeta visoko kakovost bivanja v urbanem okolju s številnimi storitvami v bližini. Parkiranje bo omogočeno v garaži. 

Več informacij in rezervacija!

Stoja Trade

Škofja Loka: Novi sodobni bloki*

V zgodovinskem mestu Škofja Loka, kjer novogradenj ni veliko, se načrtuje gradnja dveh sodobnih stanovanjskih blokov. Gre za 60 novih stanovanj, kar predstavlja redko priložnost za tiste, ki iščejo sodobno bivališče v tem slikovitem okolju. Bloka bosta stala ob Partizanski ulici, v neposredni bližini šol, trgovin in drugih storitev. Ponujala bosta stanovanja velikosti od okoli 50 do 102 kvadratnih metrov. Cena na kvadratni meter bo predvidoma okoli 3.500 evrov. Gradnja se bo zaključila v nekaj letih po pridobitvi vseh potrebnih dovoljenj.

Del projekta je priznani arhitekturni studio Sono, ki skrbi za to, da bo dizajn usklajen z naravno lepoto Škofje Loke. Skupni zunanji prostori bodo namenjeni druženju, igri in sprostitvi. Na voljo bodo tudi poslovni prostori in parkirišča.

Pridobite več informacij o rezervaciji stanovanj!

Stoja Trade

Biseri Soče – prestižni apartmaji v naravi

Ob reki Soči, v osrčju gorate narave, se gradijo luksuzni apartmaji Biseri Soče, ki združujejo razkošno bivanje in sprostitev v čudovitem okolju. Poleg prestiža pa je nakup teh apartmajev tudi izjemna investicijska priložnost, saj povpraševanje po turističnih namestitvah v Bovcu traja skozi vse leto. Izbirate lahko med apartmaji velikosti od 49,9 do 102,40 kvadratnega metra, kar omogoča širok spekter možnosti za vlagatelje.

Stoja Trade

Oglejte si še ostalo aktualno ponudbo nepremičnin po slovenskih regijah:

Pod hribom – izjemna priložnost na elitni lokaciji v Ljubljani

V Šiški, ob vznožju Rožnika, se načrtuje gradnja sodobne soseske Pod hribom. Ta edinstveni projekt, ki je trenutno v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja, bo vključeval sedem večstanovanjskih objektov, obdanih z naravo. Na voljo bo 111 stanovanj različnih velikosti, ki bodo merila od približno 58 do 133 kvadratnih metrov in bodo vključila tudi zunanje površine. Po besedah investitorjev gre za enega najbolj prestižnih projektov v Ljubljani.

Stoja Trade

Devana Park II – sodobno bivanje v naravnem okolju

Na pobočju Golovca, v mirni in zeleni ljubljanski okolici, hitro napreduje gradnja stanovanj, ki bodo predvidoma vseljiva že letos. Stanovanja se gibljejo od 34,56 do 141,75 kvadratnega metra, z začetno ceno 183.539 evrov. Lokacija, ki združuje prednosti mestnega udobja in bližino narave, ponuja priložnost, ki je redko dosegljiva.

Stoja Trade

Niz8 – nizkoenergijske hiše v zelenem okolju

Projekt NIZ8 ponuja osem nizkoenergijskih vrstnih hiš na koncu Ribičičeve ulice v Ljubljani. Hiše, zasnovane s poudarkom na udobju, zasebnosti in trajnosti, so razporejene na treh etažah in izdelane iz brezčasnih naravnih materialov. Ta lokacija združuje vse prednosti urbanega bivanja, a hkrati omogoča stik z naravo. Na voljo so enote z neto bivalno površino 150,50 kvadratnega metra, vključno z garažo in dodatnim parkirnim mestom, po ceni od 510.040 evrov z DDV. Polovica enot je že prodanih, vselitev pa je predvidena jeseni 2024.

Stoja Trade

Rezidenca Carpe Diem – luksuzno bivanje brez skrbi

Rezidenca Carpe Diem prinaša ekskluzivno ponudbo stanovanj, ki so zasnovana za brezskrbno in udobno življenje. Ta prestižna stanovanja so opremljena s premišljenimi funkcionalnimi rešitvami in omogočajo življenje na najvišji ravni. Projekt prinaša novo definicijo nadstandardnega bivanja z razkošjem, ki presega običajne ponudbe na trgu.

Stoja Trade

Rezidenca Papillon – priložnost v Ajdovščini

V Ajdovščini nastaja nova sodobna stanovanjska soseska Rezidenca Papillon. Stanovanja bodo naravno osvetljena in osončena, z urejenimi zunanjimi površinami, shrambo in parkirnimi mesti. Na voljo bodo stanovanja od 47,38 do 113,84 kvadratnega metra z ložami ali terasami. Cena za kvadratni meter bo predvidoma 2.525 evrov z vključenim DDV. Prva stanovanja bodo na voljo za vselitev konec leta 2026, povpraševanje pa je že zdaj zelo veliko.

Stoja Trade

Vile Ičići: Ekskluzivne nepremičnine ob morju*

V slikoviti vasici Ičići blizu Opatije se načrtuje gradnja dveh luksuznih vil. Zasnovani bosta z vrhunskim dizajnom in elegantnimi detajli, kar bo zagotovilo ekskluzivnost in udobje. Vsaka vila bo imela tri stanovanja in dva apartmaja, kar bo lastnikom zagotavljalo zasebnost in luksuz.

Opatija, ki je znana po svoji arhitekturni dediščini, lepih parkih in bogati kulturni ponudbi, je oddaljena le nekaj kilometrov. Nepremičnine v Ičićih in Opatiji so tudi odlična investicijska priložnost, saj omogočajo turistične najeme, ki lahko lastnikom prinesejo dodaten dohodek.

Stoja Trade

Vse omenjene nepremičnine združujejo prestiž, kakovost in dolgoletno zadovoljstvo.

Vsi projekti so predstavljeni tudi na naši spletni strani www.stoja-trade.si/projekti

Za več informacij o posameznih projektih kontaktirajte:

Zoran Đukić

direktor, Stoja Trade

Telefon: 041 652 141

zoran@stoja-trade.si

* Potencialne stranke trenutno obveščamo o projektu. Uradna prodaja in nakup bosta mogoča, ko bo investitor pridobil splošne pogoje prodaje, torej ko bodo izpolnjeni zakonski pogoji za sklepanje prodajnih pogodb v smislu 5. člena ZVKSES, zato tudi cene posameznih stanovanj še niso objavljene. Vsi opisi in vizualizacije so informativne narave.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.