Živeti najbolje je umetnost

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
17.05.2023 08:52

Mnogim tega ne uspe doseči nikoli, drugim z lahkoto. Kaj pomeni živeti najbolje? Sto ljudi ima sto odgovorov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Vsak človek ima svojo zgodbo. Lumar že 30 let podpira te zgodbe s svojimi tehnološko naprednimi, inovativnimi, okolju prijaznimi in energetsko učinkovitimi hišami, v katerih lahko naši kupci zaživijo polno in trajnostno, z najvišjo kakovostjo bivanja ter odgovorno do soljudi, okolja in generacij, ki prihajajo. Ob tej okrogli obletnici smo se odločili, da na prav poseben način predstavimo svoje delo, ki je določalo ves čas našega obstoja.

Ne zato, ker b bile hiše Lumar umetnine, temveč zato, ker je vsaka hiša Lumar majhen doprinos k umetnosti dobrega bivanja.

Arhiv naročnika

Lumarjeva filozofija že od samega začetka temelji na povezovanju tradicije in naprednih tehnologij. Tradicija se kaže v uporabi lesa, kot osnovnega gradnika naših hiš, mojstrski izdelavi in izjemnem občutku za podrobnosti. Nenehni razvoj in uporaba naprednih tehnologij pa nam omogočata, da že vrsto let spadamo med vodilne ponudnike na področju trajnostne gradnje in smo uspešni na poti do bivanja brez emisij.

Tako si lahko v galeriji Lumar ogledate izbor nekaj hiš Lumar, ki so zaznamovale naših 30 let, kot interpretacije različnih, danes že tradicionalnih umetniških slogov. Naša inspiracija so bili mojstri kot so: Wassily Kandinsky, Juan Gris, Paul Gauguin, Paul Nash, Vincent van Gogh, Claude Monet, Paul Cézanne, Piet Mondrian, Alphonse Mucha, Rembrandt, Robert Delaunay, Leonardo da Vinci, Caspar David Friedrich, Gustav Klimt in Kazimir Severinovič Malevič – brez posebnega vrstnega reda in preferenc.

Arhiv naročnika

Vsa dela so bila ustvarjena z uporabo napredne tehnologije – umetne inteligence, ki dokazuje, da se svet okoli nas izjemno hitro spreminja. Naj bo razstava zanimivo in zabavno potovanje skozi svet udobnega bivanja ter hkrati opomnik za premislek o vplivu te tehnologije na našo sedanjost in prihodnost.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine