KVADRATI

(FOTO) Ena kopalnica, več imenitnih rešitev pri opremljanju

J. M.
16.10.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hansgrohe

V kopalnici začnemo dan in se pred spanjem znova zatečemo vanjo. Brez česa v sodobni kopalnici danes ne gre? Vanjo moramo umestiti vsaj osnovno opremo, umivalnik, prho in straniščno školjko. Če je prostor za kad, je dobro izrabiti tudi tega.

Nešteto možnosti

Na trgu je veliko inovacij in najrazličnejših materialov, ki nam olajšajo kopalniško lepotilno in intimno rutino. Barvita je tudi paleta odtenkov opreme, namenjene za kopalnice. Če ob tem pomislimo še na raznolikost keramike in stenskih barv, postane več kot očitno, da je možnosti in odtenkov za kopalnico zares nešteto. Res pa je, da se je v silno pestri ponudbi težko znajti.

Za vas smo izbrali nekaj kopalniških rešitev, ki prikazujejo en prostor in dve različni opremljevalski rešitvi - bodisi da je izbran drugačen umivalni del bodisi drugačna oprema ali barvna paleta. Tako vam bo hitro jasno, da imate v prostoru higiene zares odprte vse možnosti.

Villeroy&Boch


Villeroy&Boch

Enostavna uporaba

Glede na to, da kopalnico v povprečju prenavljamo vsakih 20 let, se moramo zavedati, da z izbiro najcenejših elementov dolgoročno ne bomo pridobili. Prav tako je treba pri načrtovanju razmišljati o njeni enostavni uporabi za vsak dan in leta vnaprej.

Villeroy&Boch


Villeroy&Boch

Kotički za sproščanje

Marsikdo stremi k udobju in luksuzu, kakršnega spoznavamo preko medijev, zato majhne kopalnice pogosto ne zadostujejo več našim željam. Navsezadnje se tudi sodobne kopalnice vse bolj spreminjajo v osebne velnes kotičke za sproščanje, poslušanje glasbe ali celo v prostor rekreacije.

Villeroy&Boch
Villeroy&Boch
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?