(VIDEO) Prijateljica pogrešanega Splitčana v solzah: Žal mi je, da se nisem oglasila

M.R.
19.01.2022 11:33

Za srbsko televizijo je javno spregovorila prijateljica pogrešanega Splitčana Mateja Periša, za katerim so se na predvečer novega leta v Beogradu izgubile vse sledi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbska policija išče pogrešanega Splitčana tudi v Savi in Donavi.

Profimedia

Maja S., ki prav tako prihaja iz Splita, je povedala, da jo je pogrešani Matej Periš, ki je neznano kam izginil v noči na 31. december, klical nekaj ur, preden so ga nazadnje videli. Njegovega klica ni slišala, je povedala za srbsko televizijo TV Prva. Prav ona pa je bila zadnja oseba, s katero je Matej skušal navezati stik pred svojim izginotjem. Zaradi tega jo je že zaslišala tudi srbska policija.

"Žal mi je, da se nisem oglasila, to me zdaj najbolj boli. Če bi me morda vsaj obvestil, da prihaja v Beograd, bi jim povedala, kam naj gredo, kaj naj počnejo," je v solzah povedala za omenjeno televizijo. Pokazala je tudi Perišev zgrešen klic. 

Poleg tega naj bi ji Matej poslal tudi sporočilo preko družbenega omrežja Instagram. "Kje si?" naj bi jo vprašal prek omrežja, je včeraj za medije dejal Majin oče, pri čemer pa je zatrdil, da se mu njegova hči ni oglasila na klic in tudi ne na poslano sporočilo. Tudi oče pogrešanega Nenad Periš je govoril o tem, da naj bi njegov sin s prijateljico skušal navezati stik in da po njegovih informacijah kontakta usodnega večera nista vzpostavila. 

Maja S. je sicer sestra Periševega dobrega prijatelja, hkrati pa je bil pogrešani pri njej tudi zaposlen kot skiper. Splitčanka ima v lasti dve podjetji, ki delujeta na področju pomorskega prometa in turizma. "Pogosto potuje, Beograd pa je ena izmed njenih priljubljenih destinacij, včasih tu ostane tudi mesec dni," je še dodal sogovornik, ki ga navaja srbski časnik Blic. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta