V Celju zabodel moškega in pobegnil. Policija razpisala iskanje za 35-letnim osumljencem

Le.V.
02.01.2022 11:10

Včeraj dopoldan se je v Celju na pešpoti ob železnici zgodil poskus uboja. Kaj je šlo narobe, še ni pojasnjeno, po podatkih policije naj bi se bila moška sprla povsem naključno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Že prvi dan v letu so celjski kriminalisti obravnavali poskus uboja. "Okoli 10.45 smo v Celju, na pešpoti ob železnici med Vojkovo ulico in stanovanjskim naseljem Plava laguna obravnavali poskus uboja," je o sobotnem dogajanju sporočila tiskovna predstavnica celjske policijske uprave Milena Trbulin in razkrila, da sta vpletena v dogodek stara 35 in 38 let.

Prizorišča poskusa uboja pri Plavi laguni v Celju

Gordana Possnig

Kaj je bil motiv za dejanje, še ni jasno, po besedah Trbulinove pa naj bi se bila moška sprla naključno. Prepir je eskaliral v pretep, v katerem je 35-letni osumljenec z nožem zabodel tri leta starejšega moškega in ga hudo poškodoval, vendar življenje moškega ni več ogroženo. Osumljeni poskusa uboja, doma z območja Celja,  je s kraja zločina pobegnil, policija pa ga še ni prijela. Njegova žrtev, ki se zdravi v bolnišnici, je po besedah Trbulinove doma z območja Šempetra v Savinjski dolini. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta