Poskus detomora: 33-letna mati rodila otroka, ga zavila v vrečko in odvrgla v smeti

M.R.
27.08.2019 14:20

Beograd in Srbijo je pretresel poskus detomora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Le nekaj ur po porodu je namreč 33-letna mati novorojenčka vrgla v kontejner za smeti pred svojim blokom v naselju Žarkovo. Otroka moškega spola je našel upokojenec, ki je zjutraj sprehajal psa in slišal, da iz smetnjaka prihajajo glasovi. 
Za medije je upokojenec povedal, da je najprej mislil, da je v kontejnerju maček, nato pa je presenečeno uzrl dojenčka. Nemalo so bili presenečeni tudi sosedje, ko so videli, da je policija prišla po 33-letnico, saj nihče ni vedel, da je bila noseča, poroča srbski časopis Blic, ki dodaja, da ima ženska nekoliko močnejšo postavo. 
Mati naj bi stanovala skupaj z očetom in mladoletnim sinom, delala pa naj bi v ribarnici, ki se nahaja v bližini. Sosedje tudi pravijo, da z družino nikoli ni bilo težav. Prav zato so tudi z veliko mero rezerve sprejeli vest, da naj bi tako kruto postopala s svojim novorojenčkom, ki ga je še krvavega skupaj s posteljico in popkovino zavila v plastično vrečko in odvrgla v smeti. 
Med večurnim zasliševanjem naj bi po pisanju Blica osumljenka priznala dejanje. Pojasnila naj bi tudi, da je rodila doma, brez zdravniške pomoči. Grozi ji zaporna kazen od 10 do 40 let, še poročajo srbski mediji. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/Blic.rs/posts/10157616974492090{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta