Policisti iščejo očividce: Ste videli sredino nesrečo na Trgu Borisa Kidriča, v kateri se je poškodovala kolesarka?

A.L.
07.09.2024 08:40

Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik motornega kolesa ali kolesa z motorjem ni omogočil varnega prečkanja ceste preko označenega prehoda za pešce oziroma prehoda za kolesarje voznici kolesa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

V sredo ob 15.30 se je na Trgu Borisa Kidriča 3 v Mariboru, v bližini križišča z Razlagovo ulico, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesarka in neznani voznik motornega kolesa ali kolesa z motorjem temnejše barve.

Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik motornega kolesa ali kolesa z motorjem ni omogočil varnega prečkanja ceste preko označenega prehoda za pešce oziroma prehoda za kolesarje voznici kolesa. Voznik motornega kolesa oziroma kolesa z motorjem je trčil v sprednjo levo bočno stran kolesa kolesarke, ki je po trčenju padla po vozišču in se pri tem telesno poškodovala.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo neznanega voznika temnejšega motornega kolesa ali kolesa z motorjem in morebitne očividce oziroma priče prometne nesreče, da pokličejo na telefonsko številko 02/450-20-30 (PPP Maribor) ali interventno številko policije 113 oziroma na anonimno številko policije 080 1200, ali pa se zglasijo na postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta