(FOTO) Podrobnosti hude prometne nesreče pri Lenartu: Ob dveh smrtnih žrtvah še trije huje poškodovani

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
24.10.2024 12:00

Znana je tudi starost žrtev hude nesreče na regionalni cesti med Lenartom in Benediktom, gre za ženski, stari 58 in 59 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Policija je sporočila nekaj podrobnosti prometne nesreče, ki se je v sredo okoli 15.20 zgodila pri Lenartu v Slovenskih goricah. V trčenju sta umrli dve potnici, tri poškodovane pa so odpeljali v bolnišnico - enega tudi s helikopterjem. Kot so pojasnili na policiji, je 69-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti iz smeri Benedikta proti Lenartu. V desnem ovinku je zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil v kombinirano vozilo, ki ga je pravilno po svojem smernem vozišču iz nasprotne smeri pripeljal 59-letni voznik. Na kraju nesreče sta zaradi hudih poškodb umrli 58 in 59 let stari sopotnici v osebnem avtomobilu, ki sta po naših podatkih sedeli na zadnjih sedežih osebnega avtomobila.

Sašo Bizjak

Sopotnika v avtu so s helikopterjem odpeljali v bolnišnico, oba voznika pa z reševalnimi vozili. Iz mariborske policijske uprave so sporočili, da so vsi trije huje poškodovani. 

"Gre za enajsto prometno nesrečo letos, v njih je skupno umrlo 12 udeležencev (v enakem obdobju lani smo obravnavali 11 prometnih nesreč, v katerih je umrlo 12 udeležencev). O prometni nesreči še zbiramo obvestila," so še sporočili iz Policijske uprave Maribor. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta