Napad na priljubljeno pevko: Napadalec njen domači naslov odkril s pomočjo odseva v očeh

A.L.
15.10.2019 13:33

Policija je kmalu izsledila 26-letnega osumljenca, ki je priznal nenavaden način, s katerim je našel domači naslov mlade pop zvezdnice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Japonsko pretresa primer napada, pri katerem je način, kako je napadalec prišel do žrtve, izjemno nenavaden in strašljiv. 21-letna pevka Ena Matsouk, članica znane dekliške pop skupine Tenshi Tsukinukeni Yomi, je na družbenih omrežjih pogosto objavljala selfije, s katerimi oboževalcem ni kazala nič drugega kot obraz. A kot kaže, lahko tudi na videz nedolžni posnetki povzročijo veliko škode.
{twitter}https://twitter.com/dkhanna58/status/1183801111938920448{/twitter}
Nedavno se je 21-letnica vračala domov in prispela do vrat svojega doma v Tokiu, ko jo je od zadaj zagrabil moški, ji prekril usta in jo zvlekel v temen kot, tam pa jo je začel otipavati. Med napadom ji je poškodoval obraz, pevka pa se je naposled vendarle uspela rešiti.
{twitter}https://twitter.com/KyuuketsukiChan/status/1183115221730091008{/twitter}
Policija je kmalu izsledila 26-letnega osumljenca, ki je priznal nenavaden način, s katerim je našel domači naslov mlade pop zvezdnice. Kot je zaupal policistom, je podrobno spremljal in preučeval njene selfije, posnete v domačem okolju ter v odsevu njenih oči dobil podobe, ki jih je primerjal s posnetki na Google Street Viewu. S pomočjo ostalih objavljenih fotografij je bil pozoren na smer sončne svetlobe od določenem delu dnevu in celo na položaj zaves. S pomočjo vseh zbranih informacij je uspel izvedeti njen točen naslov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta