Ljubljančan kradel po Murski Soboti, Madžar v Lendavi odpeljal poln nakupovalni voziček, plačal pa ni

ČK
13.03.2024 11:53

Oba so policisti ustavili v prometu, 25-letnika iz Ljubljane pred uvozom na avtocesto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

Moški z območja Ljubljane je kradel po trgovinah v Murski Soboti. Po obvestilu zaposlenih so ga policisti prijeli pred uvozom na avtocesto. V prtljažniku je imel več različnih izdelkov, računa pa ne, so sporočili iz PU Murska Sobota. Med postopkom so mu ukradeno zasegli in vrnili v prodajalne. Storilec je izvršil tatvino prehrambnih izdelkov za okoli 1000 evrov.

V Lendavi pa je neznana oseba iz trgovine odpeljala poln voziček različnih izdelkov. Policija je ugotovila, da je 40-letni državljan Madžarske utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja tatvine. V trgovini je svoj nakupovalni voziček napolnil z različnimi izdelki in jo zapustil, ne da bi bil plačal. Nakupovalni voziček je odpeljal do vozila, napolnil prtljažnik in se odpeljal. Policisti so ga ustavili v prometu. Ukradeno so mu zasegli in vrnili v trgovino, ki jo je bil oškodoval za okoli 820 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta