Krivdo je priznala: Z možem in otroki prišla na dopust, tam pa spolno občevala s 15-letnima hokejistoma

D.Ži
11.10.2024 09:13

Mož, ki je opazoval njeno navezovanje stikov z mladima športnikoma, je zaslutil, kaj njegova žena naklepa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Allison Schardin je na počitnicah zapeljala dva najstnika, eden pa je opazoval.  
Profimedia

Mati dveh otrok iz Minnesote je priznala, da je spolno zlorabila dva 15-letna hokejista, ko je bila na počitnicah s svojo družino. 39-letna Allison Schardin je v petek priznala krivdo, potem ko jo je maja še zanikala. 

V začetku leta, januarja, je Schardin z možem in njunima otrokoma bivala v hotelu. Po srečanju v masažni kadi je z najstnikoma začela pogovor. Medtem ko se je družila s fantoma, je njen mož zavpil: "Če ne prideš gor, je najinega zakona konec."

Z oškodovancema si je izmenjala kontaktne podatke, po prepiru z možem pa je stopila v stik z enim od dveh najstnikov in ga prosila, če lahko pride k njemu v sobo. Svojima žrtvama naj bi rekla, da sta dovolj mlada, da bi bila njena otroka, in ju nato prisilila k seksu, medtem ko jih je opazoval tretji. Eden od 15-letnikov je v izjavi preiskovalcem dejal, da jih je ženska pozvala, "naj naredijo več", potem ko je legla v posteljo pred njimi.

Po srečanju v masažni kadi je z najstnikoma začela pogovor. 
Profimedia

"Žensko že imaš v postelji, ali ne želiš narediti več?" jim je rekla.

Po izjavi, ki sta jo fanta dala med preiskavo, eden od njiju "ni znal reči ne".

"Čeprav se mi je v glavi porajal odgovor 'res ne', sem rekel 'seveda'," piše v tožbi.

Naslednji dan je Schardin sledila svojim žrtvam na hokejski trening. Policijsko poročilo navaja, da je eden od fantov dejal, da so bili med treningom vsi vznemirjeni. "V nekem trenutku sem se tresel na klopi. Preteklo noč sem hotel pozabiti, a nama je poskušala slediti. Bilo je res srhljivo," je dejal.

Potem ko sta se najstnika s svojo hokejsko ekipo vrnila v Kolorado, ju je 39-letnica ponovno kontaktirala. Enega je prosila, naj ne pove ničesar oblastem, drugemu pa se je opravičila, ker je tisto noč prišla v njihovo sobo.

Schardin je v pogovoru s preiskovalci priznala, da se je v hotelski sobi pridružila trem fantom in da je imela z dvema spolne odnose. Povedala je tudi, da je fanta vprašala, ali imata kondom in da potem ni nadaljevala s spolnim odnosom. "Stvari so se začele razvijati. Za trenutek sem razmišljala o tem, nato pa sem rekla - ne, to ni to ... In mislim, da je bilo takrat precej očitno, da je enemu od fantov nekako neprijetno," je povedala preiskovalcem.

V zameno za njeno priznanje krivde je bila ena točka obtožnice opuščena in tožilci so se strinjali z najvišjo zaporno kaznijo osmih mesecev, poroča New York Post. Prav tako je bilo določeno, da se mora prijaviti kot storilka spolnega napada. Izrek sodbe je napovedan za 10. januar 2025.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta