(FOTO) Poljak na primorki zaradi prehitre vožnje dvakrat trčil v Italijana, ta je končal na strehi

M.R.
09.08.2020 12:50

V soboto malo po 15. uri se je na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico zgodila prometna nesreča s hujšimi poškodbami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Posledice nesreče na primorski avtocesti
Gasilska Enota Stara Vrhnika

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da jo je povzročil 43-letni Poljak, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v zadnji del osebnega vozila, ki ga je vozil 43-letni Italijan. Slednjega je začelo zanašati, Poljak pa je še enkrat trčil vanj. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/gasilskaenotastaravrhnika/posts/1888127494644681{/facebookpost}
Ob tem je italijansko vozilo začelo prevračati in je obstalo na strehi izven vozišča. Voznik v prevrnjenem vozilu je bil lažje poškodovan, njegova potnica pa je bila huje poškodovana, a ni v smrtni nevarnosti. 
Policisti bodo zoper Poljaka vložili kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. 
Že okoli 9. ure pa so prav tako na primorski cesti od Brezovice proti Logu, v smeri Kopra, trčila tri vozila. Nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo. Lažje poškodovanih je bilo devet udeležencev. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta