(FOTO in VIDEO) V Srbiji mestni avtobus zapeljal na otroško igrišče, poškodovani tudi otroci

Asja Lednik
24.09.2021 15:12
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V srbskem Zemunu se je danes zgodila huda prometna nesreča, v kateri so poškodovani tudi otroci. Tamkajšnji mediji poročajo, da je voznik mestnega avtobusa iz neznanega razloga izgubil nadzor nad vozilom, prebil ograjo otroškega igrišča in trčil v otroka, ki so ga odpeljali v bolnišnico. Med poškodovanimi so tudi potniki z avtobusa, za zdaj je znano, da naj bi šlo za tri osebe, rojene v letih 2006, 2003 in 1960. 

Nesreča se je zgodila ob 13.40, avtobus, udeležen v nesreči, pa naj bi bil star štiri leta, opravljen je imel tudi tehnični pregled. Policija opravlja razgovor z voznikom, da bi ugotovila, kaj točno se je zgodilo.

"Prečkal je celotno igrišče ter v nesreči trčil in poškodoval dve parkirani vozili," je za Euronews Serbia povedala ženska, ki se je znašla na kraju nesreče. Po pričanju očividcev so več potnikov, ki so bili v avtobusu, prepeljali do reševalnega vozila, nekdo je omenil tudi, da voznik avtobusa med nesrečo ni zaviral.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta