(FOTO in VIDEO) Poglejte posnetke! V Mariboru in na Ptuju aretirali pet ljudi, vpletenih v trgovino z drogo in orožjem

Le.V.
11.10.2024 13:22

Mariborski kriminalisti so na desnem bregu reke Drave, v neposredni bližini Ikona centra, odvzeli prostost več osebam. Hišne preiskave potekajo tudi na Ptuju. Vse skupaj se je začelo s preiskavo ponarejanja denarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bralec

Mariborski preiskovalci so danes zaradi utemljenega suma vpletenosti v posel z drogo, v trgovino z orožjem in nezakonitimi prevozi tujcev aretirali pet ljudi, bralec, ki je bil očividec prijetja osumljenega v bližini Ikona centra v Mariboru, je policijsko akcijo posnel. Med aretiranimi, smo izvedeli neuradno, sta tudi Mariborčana Elvan M. in Erdžan D.

Bralec

Prijetje več osumljenih so potrdili tudi na Policijski upravi Maribor. Kriminalisti in policisti v okviru dalj časa trajajoči kriminalistični preiskavi, ki se nanaša na preiskovanje kaznivih dejanj ponarejanja denarja, prepovedanega prehajanja meje, kaznivih dejanj s področja droge in prometa z orožjem, izvajajo hišne preiskave na območju Maribora in Ptuja, je sporočil Matej Harb. "Do sedaj je bilo ugotovljeno, da obstajajo utemeljeni razlogi za sum, da so navedena kazniva dejanja izvršili člani dobro organizirane hudodelske združbe z območja Maribora in tujine. Navedenih kaznivih dejanj je osumljenih pet ljudi, štirje državljani Slovenije in en državljan Srbije," je razkril Harb in dodal, da je bila vsem osumljenim odvzeta prostost, zoper njih pa odrejeno policijsko pridržanje.

Predkazenski postopek zoper osmerico vodi in usmerja mariborsko tožilstvo.  

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta