(FOTO) 23-letno stevardeso po novoletni noči mrtvo našli v kadi. Obtožili enajst moških, tudi njene prijatelje

A.L.
06.01.2021 16:45
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji pišejo o smrti 23-letne stevardese Christine Angelico Dacera, ki so jo mrtvo našli v kadi luksuznega hotela City Garden v Manili. Tam je s prijatelji dočakala novo leto. Policija je po dogodku razkrila, da je bila stevardesa najverjetneje skupinsko posiljena med zabavo. Zjutraj se je nekdo od prijateljev zbudil in opazil, da 23-letnica spi v kadi, zato jo je pokril z odejo in legel k počitku. Nekaj ur kasneje je opazil, da je pokojna stevardesa, ki je delala za letalsko družbo Philippine Airlines, nezavestna. Začeli so z oživljanjem, a je bilo prepozno, v bolnišnici so jo razglasili za mrtvo.

Preiskovalci še čakajo na rezultate obdukcije, ki bo pokazala točen vzrok smrti. So pa potrdili, da so na truplu našli modrice in ureznine, vidni naj bi bili tudi znaki spolne zlorabe. Toksikološko poročilo bo razkrilo še, ali je 23-letnica zaužila droge ali alkohol. Policija je medtem za njen umor in skupinsko posilstvo obtožila enajst moških, trije naj bi bili prijatelji pokojne stevardese. Preiskava medtem še vedno poteka, še pišejo tuji mediji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta