26-letnega Slovenca, ki so ga iskali na Visu, našli. Takšno je njegovo stanje ...

STA, ČK
22.06.2020 12:28

V nedeljo popoldne sta se slovenski državljan in njegov kolega iz Komiže z gumenjakom odpravila na podvodni ribolov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pripadniki hrvaške gorske reševalne službe (HGSS) so danes na otoku Vis našli nepoškodovanega 26-letnega slovenskega državljana, ki so ga pogrešali od nedelje popoldan, ko se ni vrnil z ribolova, je danes potrdila splitska policija. Iskalno akcijo so nadaljevali danes, potem ko so jo sinoči zaradi neurja začasno ustavili.
Policija na Visu je v nedeljo zvečer prejela obvestilo, da pogrešajo državljana Slovenije. V nedeljo popoldne sta se 26-letni slovenski državljan in njegov kolega iz Komiže z gumenjakom odpravila na podvodni ribolov. Vendar se slovenski državljan ni vrnil k čolnu, zato so v nedeljo zvečer sprožili iskalno akcijo, je sporočila splitsko-dalmatinska policijska uprava.
Zaradi slabega vremena so morali ponoči iskalno akcijo na morju začasno ustaviti, hrvaški gorski reševalci pa so danes zjutraj med pregledom obale otoka 26-letnika našli nepoškodovanega v zalivu Velo Žalo. Zaliv je obdan z visokimi skalami, ki preprečujejo bolj enostaven prihod na kopno, so še zapisali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta