(FOTO) Umrl 14-letni Rutger McCrum, veliki oboževalec Luke Dončića

A.L.
15.06.2019 17:00

Pred nekaj meseci je bil 14-letnik eden izmed šestih otrok, ki jim je fundacija Make-A-Wish pripravila posebno doživetje v dvorani American Airlines Centre.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Iz ZDA prihaja žalostna novica. Umrl je 14-letni Rutger McCrum, veliki oboževalec Luke Dončića. Spomnimo, da je dečka, ki je imel možganski tumor, v začetku letošnjega leta Dončić obiskal in mu pripravil nepozabno presenečenje. McCrum je bil sicer največji oboževalec Dirka Nowitzkega, njegov drugi najljubši igralec pa je bil Luka Dončić. Tudi sicer je močno navijal za teksaške košarkarske ekipe.
{twitter}https://twitter.com/TamaraJolee/status/1138205283824623623{/twitter}
Pred nekaj meseci je bil 14-letnik eden izmed šestih otrok, ki jim je fundacija Make-A-Wish pripravila posebno doživetje v dvorani American Airlines Centre. Na tekmi s klubom Phoenix Suns je McCrumu pripadla vloga častnega kapetana Dallasa, kar je pomenilo, da je prisostvoval pozdravu obeh ekip, kapetanov in sodnikov. Pridružil se je tudi ogrevanju košarkarjev Dallasa, pred začetkom srečanja pa se je rokoval s člani obeh začetnih peterk.
14-letnik je po tekmi prejel športne copate Nowitzkega, vsi košarkarji Dallasa pa so Rutgerja in njegovo družino sprejeli tudi v garderobi, kjer so jim posvetili veliko pozornosti. Bolnemu najstniku je pozornost zvezdnikov godila, njegov nasmeh je takrat povedal vse. V času obiska se je 14-letni Rutger fotografiral tudi z Dončiće, ki je njegov drugi najljubši košarkar v ligi NBA.
Pred dnevi je Rutger McCrum izgubil bitko z možganskim tumorjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta