(FOTO) Šli so do konca: Evrovizijski zmagovalci odvrgli vsa oblačila. Videti je kot na svingerskem žuru

07.10.2021 10:23
Z veliko gole kože in dotikov so člani najbolj razvpite evropske glasbene skupine naznanili svoj novi singel.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pa se je zgodilo. Člani italijanske skupine Måneskin so se slekli do konca in skupaj pozirali za fotografije, ki so zažgale družabna omrežja. Svoje najbolj intimne dele so zakrili z drobnimi zvezdami, vzdušje na fotografijah pa spominja na orgijo, saj so si člani skupine zelo - blizu. Pevec Damiano David ima nogo na bobnarju Ethanu, v prvi vrsti vidimo razkrečeno basistko Victorio de Angelis

Måneskin so v središču pozornosti že od zmage na letošnjem izboru za pesem Evrovizije, na vse pretege se trudijo še naprej dvigovati prah in širiti svoje sporočilo, da ljubezen ne pozna predsodkov. Potem ko je frontman skupine Damiano David mesece oboževalce dražil s fotografijami, na katerih je gol, so njegovemu vzoru začeli slediti še ostali. Victoria je bila prva, ki je šla po Damianovih stopinjah in se je na odru pariškega koncerta Global Citizen pojavila v toplesu.

Zdaj so goli vsi. Fotografije so objavili na uradnem instagramu skupine, kjer so napovedali izid svojega novega singla, ki bo nosil naslov Mammamia. Navdušeni komentarji dežujejo. "Kralji in kraljica", "Tako sem ljubosumen na Viktorijo", "Vse bi dal, da bi bil na njenem mestu", "Moj bog, potrebujem zrak", so le nekateri od njih. Prav mogoče je, da gre pri golem poziranju za naslovnico njihovega novega albuma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta