(FOTO) Zelo nazorno: Margot Robbie se je v svojem novem filmu povsem razgalila

D.Ži
19.11.2020 09:00
Čedna igralka ima kljub pandemiji polne roke dela. V kratkem se bo prelevila v vlogo najbolj znane punčke na svetu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Margot Robbie se je slekla za vlogo v svojem novem filmu Dreamland, oboževalci pa ji navdušeni sporočajo, da se je ne morejo nagledati. Film je nedavno premiero doživel na Amazon Prime, posneli so ga lani, glavno vlogo v njem pa igra 30-letna avstralska superzvezda, ki upodablja bančno roparko Alison Wells.

Potem ko je med ropom bila poškodovana, jo je v hlevu svoje družine našel naivni najstnik Eugene Evans, ki ga igra Finn Cole. Ta se vanjo nemudoma zaljubil in ji pomaga pri begu v Mehiko.

Policija jima diha za ovratnik, tudi zato, ker je Allison ubila pet ljudi. Eugene se znajde v precepu, saj se poigrava z mislijo, da bi jo izdal in takoj nekaj zaslužil. Hkrati njegovo srce pravi drugače.

Margot ima kljub pandemiji še zmeraj veliko dela. Igra v prihajajočih filmih Peter Rabbit 2 in The Suicide Squad, v nastajajočem filmu o najbolj znani punčki na svetu pa bo igrala Barbie.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta