(FOTO) Jo še prepoznate? Legendarna Monica Bellucci je čez noč osivela

D.Ži
16.04.2021 10:21
Ena najlepših žensk na svetu se sprehaja po ulicah Rima, a je nihče ne prepozna. Skrivnost igralkine spremembe tiči v snemanju novega filma, v katerem igra čarovnico Dolores.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

56-letna italijanska filmska diva Monica Bellucci že desetletja velja za eno najlepših žensk na svetu, zadnje dni pa je mnoge osupnila sprememba na vrhu njene glave. Monica je namreč povsem osivela in je skoraj neprepoznavna. Fotograf jo je ujel z velikim klobukom, izpod katerega so se vili dolgi, sivi, skoraj beli lasje. Pa je res čez noč tako zelo osivela?

Profimedia

Ni. Belluccijeva trenutno snema film "La Befana comes at night 2",  v katerem igra vlogo čarovnice Dolores in se ob tem izjemno zabava. Zaradi lasulje je na ulicah Rima ne prepozna skoraj nihče, kar ji godi. Znana je po tem, da blesti v vlogah filmskih zapeljivk, tokrat pa je sprejela izziv druge vrste in se spremenila v čarovnico iz 18. stoletja.

Profimedia

Svoje najbolj uspešne filme je zvezdnica posnela na prelomu tisočletja, njeno Maleno še danes kritiki označujejo za enega najbolj čutnih prikazov ženske v filmski zgodovini. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta