Mariborski odbojkarji stavijo na domače moči, Donik in Mulec podaljšala pogodbi

M.K.
03.04.2020 12:56

OK Merkur Maribor že sestavlja ekipo za prihodnjo sezono

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Obetavna odbojkarja ostajata del mariborskega moštva.
Andrej Petelinšek

Odbojkarska sezona v Sloveniji je že končana. Zaradi izbruha epidemije novega koronavirusa je ni bilo mogoče izpeljati do konca, Odbojkarska zveza Slovenije je tako pred končnico razglasila prvake v moški (ACH Ljubljana) in ženski ligi (Calcit Kamnik). Klubi se tako že pripravljajo na naslednjo sezono. Tudi OK Merkur Maribor, ki je tekmovalno leto 2019/20 zaključil na tretjem mestu v državnem prvenstvu, igral v finalu pokala Slovenije, prvič po desetih letih pa se je predstavil na mednarodnem prizorišču v srednjeevropski ligi, snuje načrte za prihodnost.
V klubu so odločeni, da se bodo držali uveljavljenega recepta in ekipo gradili z domačimi fanti. "Dolgoročen cilj kluba je nadaljevati pot, ki jo je že začel pred dvema sezonama, in v nekaj letih naskakovati vrh slovenske odbojke. Vidi se, da je poleg nogometa prostor še za odbojko. Maribor je odbojkarsko mesto in že je bil pred leti v slovenskem vrhu ter dajal tudi veliko reprezentantov," so na svoji spletni strani zapisali v OK Maribor.

Žiga Donik verjame, da bo klub tudi v prihodnje delal korake naprej.
Andrej Petelinšek
Jan Mulec bo v vijoličastem ostal vsaj do konca prihodnje sezone.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta