(FOTO) "Mumija" Roglič pokazal posledice včerajšnjega padca in sporočil: "Situacija še zdaleč ni dobra."

A.L., VČ
29.06.2021 13:37
Včerajšnja tretja etapa dirke po Franciji je poskrbela za številne padce - tudi Primož Roglič je končal na tleh in v cilj prišel z minuto zaostanka, Tadej Pogačar je (brez padca) izgubil pol minute.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Spomnimo, Roglič je bil v padec udeležen 10 kilometrov pred ciljem. Med vožnjo ob skrajno levi strani ceste se je naenkrat sesul po tleh. Z odrgninami na boku, rami in nogi je hitro vstal, vzel kolo od moštvenega kolega Seppa Kussa in se s pomočjo ekipe Jumbo Visma podal v lov za glavnino.

Pred začetkom četrte etape je slovenski kolesarski as na Instagramu delil fotografijo včerajšnjih odrgnin. "Situacija še zdaleč ni dobra. A po vseh lepih željah, ki ste mi jih poslali, moram biti nasmejan. Danes bo na štartu mumija in videli bomo, kako bo šlo. Hvala," je zaključil nekoliko šaljiv zapis.

In malo obliža na rane: Predsednik republike Borut Pahor je danes podpisal ukaze o odlikovanjih. Zlati red za zasluge bodo prejeli športniki Janja Garnbret, Tadej Pogačar in Primož Roglič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta