Celjsko

(FOTO) OŠ Planina pri Sevnici: Zaradi snega jutri pouk na daljavo

Rozmari Petek Rozmari Petek
23.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matej Berk

"Ta trenutek še ne vemo, ali bo avtobus uspel priti po šolarje. Prevoznik Nomago je sicer dejal, da bodo namestili verige na avtobuse, a vseeno ni garantirano, da bodo uspeli priti do nas," so nam danes povedali na Osnovni šoli Planina pri Sevnici, eni bolj oddaljenih šol v občini Šentjur. Kar nekaj otrok sicer danes ni uspelo priti do šole, ker tudi kombiji niso mogli do njih. "Nekateri pa so kljub vsemu prišli kar peš. Kot nekoč v starih časih," opisujejo.

Prazno parkirišče pri OŠ Planina pri Sevnici 
Matej Berk

Da bi se izognili podobnim situacijam, bodo jutri pouk izvedli na daljavo. Če bo kakšen starš imel zaradi tega težave z varstvom otroka, pa bodo na šoli poskrbeli tudi za to. Dve učiteljici bosta tako jutri dežurali na šoli. Kot dodajajo, se že leta ni zgodilo, da bi zaradi snega pouk odpadel oziroma da učenci in učitelji ne bi mogli priti v šolo. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?