Znanstvenik pojasnil, zakaj je ta igralka ena najlepših na svetu. Sama pravi, da ni "zgolj blondinka z velikimi prsmi"

D.Ži
20.02.2024 10:55

Veliko vsega se zadnje čase dogaja v življenju 26-letnice, ki jo je svetovna javnost pobližje spoznala v seriji Beli lotus. Mnogi hvalijo njen videz, znanstvenik pa se je lotil merjenja proporcev njenega telesa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sydney Sweeney je že davno opozorila, da je mnogo več kot zgolj "blondinka z velikimi prsi".
Profimedia

Ime Sydney Sweeney se zadnje čase pogosto omenja. Naslednji mesec namreč prihaja grozljivka Immaculate, v kateri bo 26-letna igralka odigrala glavno vlogo. Nedavno se je na naslovnicah znašla tudi zaradi govoric o romanci s soigralcem Glenom Powellom. Oba sta to zanikala, igralka pa je za tuje medije povedala, da je srečna s svojim zaročencem Jonathanom Davinom.

Strokovnjaki pravijo, da razmerja njenega obraza ustrezajo zlatemu rezu. 
Profimedia

Sydney pogosto opisujejo kot neverjetno lepo igralko. Očitno za to obstaja tudi znanstveni razlog.

S svojo lepoto in talentom postaja eno najbolj opaženih igralskih imen na trenutni sceni. 
Profimedia

"Lepota Sydney Sweeney je zakoreninjena v dejstvu, da so njene poteze simetrične in tesno usklajene s popolno harmonijo in proporci. Te idealne proporce obraza imenujemo 'zlati rez'," je dejal plastični kirurg Onur Gilleard, poroča The Sun.

Sydney meni, da je lepota tudi odraz notranjega zadovoljstva. 
Profimedia

"Poleg lepega obraza ima tudi osupljivo postavo. Zlati rez lahko uporabimo tudi za obliko njenih prsi, anatomijo pasu in razmerje med zadnjico in pasom. Ko analiziramo njeno postavo s temi razmerji, izpolnjuje vse kriterije," je dodal.

Serija Beli lotus ji je prinesla dve emmyjevski nominaciji. 
Profimedia

Sydney je nekoč v intervjuju povedala, da je zelo napačna predstava, ki jo imajo ljudje o njej, češ da je samo "neumna blondinka z velikimi prsmi". Zaradi tega je v srednji šoli celo razmišljala o zmanjšanju oprsja, a ji je mama takrat rekla, da ji bo nekoč žal. "Telesa vseh so leta, če si samozavesten in srečen, takrat ljudje to res vidijo," je dejala igralka.

Na premieri filma Mamade Web. 
Profimedia

Sydney je najbolj znana po vlogah v HBO-jevi dramski seriji Euphoria in prvi sezoni serije Beli lotus, ki ji je prinesla dve emmyjevski nominaciji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta