Kako zakriti sledi ponočevanja? S temi triki se boste hitro znebili zabuhlosti in podočnjakov

Bonbon Bonbon
06.06.2023 13:51

Prha in hladna mineralna voda delata čudeže, pomaga pa tudi nekaj spretnosti pri ličenju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ste spet predolgo gledali televizijo? Praznili kozarce, plesali na mizah in se zbudili kdo ve v kateri postelji? Ste s prijateljico telefonirali pozno v noč? Ali pa vam je težave povzročala nespečnost? Kakorkoli že ... sledi neprespane noči je skrajno težko zakriti. A poskusimo...

Če ste popili nekaj kozarcev penine preveč, poskusite pred spanjem popiti vsaj pol litra sveže, hladne mineralne vode. Za zajtrk pa si v postelji privoščite košček kruha z medom. Zaradi fruktoze, ki jo vsebuje, bo vaše telo lažje razgradilo odvečni alkohol. Popijte še nekaj mineralne vode z limoninim sokom.

Profimedia

V zamrzovalnik za krajši čas položite dve žlici ter ju nato nežno pritisnite na oči. S tem se učinkovito znebite oteklin in zabuhlosti, enak učinek imajo tudi posebna "očala" napolnjena z gelom, ki jih lahko kupite v drogerijah.

Prijetno vas bo v življenje vrnila mlačna prha. Uporabite gel za tuširanje z dodatkom limone, limonske trave, bergamotke ali rožmarina. Krvni obtok boste poživili, če boste z mrzlo prho oblili stopala. Z mlačno, ali prijetno svežo vodo si umijte tudi lase.

V kakršnemkoli stanju že boste pred spanjem, nujno odstranite ličila z obraza. Koža vam bo v nasprotnem primeru zamerila, ter se maščevala z izpuščaji in mozolji.

Profimedia

Če v obraz izgledate bledo kot stena, poskusite z nežnim pilingom.

Nikar ne poskusite zakriti znakov ponočevanja z ogromnimi količinami ličil. Poskusite ustvariti svež, lahkoten, naraven videz.

Podočnjake zakrijte s korektorjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta