(FOTO) Večna uspešnica: Amal Clooney oblekla kavbojke, h katerim se ženske vračajo, ko se naveličajo trendovskih modelov

D.Ži
09.10.2023 11:54

Modelov kavbojk je veliko, a vsak se ne prilega vsaki postavi. Česar pa ne moremo trditi za kavbojke, ki jih rada nosi tudi žena hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Amal Clooney je preživela prijetno popoldne s svojo mamo Bario Alamuddin.
Profimedia

Amal Clooney te dni preživlja čas s svojo družino v New Yorku, odvetnico za človekove pravice pa so paparaci fotografirali, ko je s svojo mamo Bario Alamuddin zapuščala newyorški hotel Mark. Za razliko od prejšnjega večera, ko je pokazala eno svojih udarnih modnih kombinacij, je Amal za druženje z mamo izbrala preprosto, vsakodnevno opravo.

Izbrala je brečasno priljubljene kavbojke nekoliko širšega kroja, ki lepo podaljšajo noge.
Profimedia

Nosila je temno modre kavbojke boot kroja, ki se od kolena navzdol v hlačnicah rahlo razširijo, gre za klasičen model, h kateremu se ženske vedno znova rade vračajo, ko se naveličajo drugih trendovskih krojev. Kavbojke tega kroja pristajajo vsem oblikam ženskih postav in konfekcijskim številkam, lepo oblikujejo postavo in podaljšajo noge.

"Boot cut" kavbojke se lepo prilegajo skoraj vsaki postavi, zato se eden najbolj iskanih modelov. 
Profimedia

Amal je nosila bel puli z ovratnikom in čezenj oblekla temno modro jakno, obula je črne čevlje z debelo peto, izbrala je gležnjarje. Pravnica je stajling za dnevno druženje z mamo dopolnila z veliko črno torbo z vzorcem krokodilje kože in velikimi sončnimi očali.

Noč prej je za obisk italijanske restavracije Scalinatella v New Yorku izbrala precej bolj glamurozno opravo. 
Profimedia

Noč prej je Amal Clooney blestela v bleščečem kompletu, sestavljenem iz maksi krila z visokimi razporki in kratkega topa, čez katerega je nosila črno usnjeno jakno. V obleki, ki jo je izbrala za družinski obisk italijanske restavracije Scalinatella v New Yorku, je bila videti zelo glamurozno.

Trudi maksi krilo z razporki ji je zelo lepo pristajalo. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta