(FOTO) Slavni oče jo je spočel na stopnišču, nato pa je ni želel priznati za hčerko, čeprav mu je na las podobna

D.Ži
27.02.2024 13:32

Noč nebrzdane naslade po večerji v prestižni restavraciji je botrovala rojstvu lepotice, ki je vse bolj prisotna na nemški družabni sceni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Anna Ermakova je blestela v 16. sezoni nemške različice šova Zvezde plešejo. 
Profimedia

Anna Ermakova, hči Borisa Beckerja, je s svojo mamo Angelo pozirala na mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Nosila je modro bleščečo obleko z globokim V-izrezom, poglede je pritegoval tudi izrez ob nogi.

Anna rada sodeluje tudi v raznih televizijskih humanitarnih oddajah.  
Profimedia

Manekenka, ki je neverjetno podobna svojemu očetu, legendarnemu teniškemu zvezdniku, je odraščala z mamo, ki je na festivalu nosila vijoličen top brez naramnic in satenasto krilo, ki ju je kombinirala s prosojno črno bluzo in nizom biserov.

Boris Becker ima za sabo nekaj zelo burnih let in tudi pravnih bitk.  
Profimedia

Boris in Angela sta namreč Anno dobila med kratko afero, pravzaprav potem ko sta skupaj preživela le eno noč leta 1999, ko sta se spoznala v londonski restavraciji Nobu.

Z mamo Angelo na berlinskem filmskem festivalu.  
Profimedia

Govorilo se je, da je do njunega usodnega srečanja prišlo v omari za metle, tenisač pa je kasneje sam razkril, da se je vse skupaj zgodilo na stopnišču.

Ne gre prezreti, kako zelo je lepa Anna svojemu očetu podobna.  
Profimedia

To je bila afera, ki je uničila njegov takratni zakon z nemško lepotico Barbaro Feltus, sinom Noaha in Eliasa. Boris ima iz zakona z Lilly Becker tudi sina Amadeusa.

Boris Anne sprva ni želel priznati za svojo hčerko, ker je trdil, da ni njegova, leta kasneje pa si je premislil.

Skupno skrbništvo nad Anno je dobil leta 2007, in to po težki sodni bitki z njeno mamo, danes pa je njun odnos nekoliko boljši. V svoji avtobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" je priznal, da mu je žal za situacijo, ki je uničila njegov zakon, pa tudi za to, da je otežila Annino življenje.

Anna Ermakova z mamo Angelo Ermakovo v šovu Zvezde plešejo.  
Profimedia

"Bil sem zelo osramočen in žalosten zaradi tega, kako se je vse zgodilo. Uničilo je mojo družino. Z Annino mamo sva morala biti starša, ne da bi bila v razmerju. Zdaj imam zelo dober odnos z njeno mamo. Anne ne videvam toliko, kolikor bi si želel, a delava na čim bolj normalnem odnosu, to pa glede na vse ni lahko," je priznal tenisač.

Na odprtju letošnjega filmskega festivala v Berlinu.  
Profimedia

Aprila 2022 je bil Becker obsojen zaradi skrivanja premoženja v vrednosti 2,5 milijona funtov, da bi se izognil plačilu dolgov. Zaradi posebne ureditve za tuje zapornike so ga predčasno izpustili sredi decembra, pred kratkim pa je zasnubil svojo 23 let mlajšo partnerico Lilian de Carvalho Monteiro.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta