BONBON

(BLOG) Pravi moški ... šamponira brado!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novinarja časnika Večer, Miha Dajčman (levo) in Denis Živčec (desno), se bosta spopadla za naj bradača meseca. Si upate trditi kdo bo zmagovalec?
Miha Dajčman

. Šamponirala sva bradi. Vsak svojo, seveda. In še vedno vsak pod svojim tušem. Izkušenim negovalcem brade se to početje morda ne zdi tako zelo eksotično, kot nama. Do zdaj sva spadala med tiste bradače, ki svoje obrazno okrasje prepuščajo zgolj brivcu in naključju. Pač ... stopiš pod tuš, se umiješ in nekako verjameš, da se je brada umila zraven. Mimogrede. Kako čudna logika. Las je dlaka. In dlaka je dlaka. Zakaj torej dlake na vrhu glave šamponiramo, dlake pod usti pa niti ne? No, doba šamponiranja brade je očitno nastopila in, priznava, malce se še morava navaditi na to rutino. Bulldog nama je zadeve precej olajšal, saj je, zavezan enostavni uporabi, združil kar dva naravna izdelka brez sintetičnih olj in živalskih sestavin. Najin drugi favorit je tako postal Bulldog Originalni šampon in balzam za brado. Da, obstaja. Šampon, ki je hkrati tudi balzam, vsebuje aloe vero, kamelinovo olje in zeleni čaj. Zdaj nama je že jasno, da gre za Bulldogovo sveto trojico. Če se nama je šamponiranje brade sprva zdelo malce prismuknjeno, je občutek po tem penastem početju bil presenetljivo svež, brada pa mehka, nahranjena in negovana. Denis je svojo osušil celo s fenom in krtačo, kar je morda bil edini resnično prismuknjen del tega podviga. No, vsaj navijalke niso bile v igri. Skratka ... šamponiranje brade ... Opravljeno! Ni predaje.

Naj bradač
Večer
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?