Za Matijo in Miho iz Gerečje vasi na dražbo dres Luke Dončića, dražili že 18 artiklov in zbrali 8500 evrov

M.D.
20.01.2021 19:00
Po besedah pobudnika dobrodelnih dražb Saše Dobnika se je slovenski košarkarski zvezdnik nemudoma odzval vabilu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dres Luke Dončiće za dobrodelno dražbo za pomoč Mihi in Matiji iz Gerečje vasi.
Sašo Dobnik

Po družinski tragediji v Gerečji vasi so Mihi in njegovemu nečaku Matiji na pomoč priskočili prijatelji in kopica slovenskih športnikov. Dobrodelne dražbe športnih artiklov na svoji Facebook strani organizira Sašo Dobnik iz Starš. Razkril nam je, da bo od petka do nedelje na dražbi dres Luke Dončića: "Stopili smo v stik z mamo Luke Dončića in njegovo fundacijo. Luka je bil takoj za akcijo. Poslal nam je svoj podpisan beli belo-zlati dres iz aktualne sezone." Trenutno je na Dobnikovem Facebook profilu v teku osma licitacija, posamezniki in podjetniki so dražili športne drese in druge predmete osemnajstih slovenskih športnikov iz različnih športnih panog. "Zaenkrat smo zbrali 8500 evrov, odziv ljudi in športnikov je odličen, kar nas zelo veseli. Dres Luke Dončića pa ne bo zadnji športni artikel na dražbi," napoveduje Dobnik.

Trenutno na Dobnikovi Facebook strani poteka dražba dresov nogometašev Mure Ferija Cifra in Roka Sirka ter vratarskih rokavic Matka Obradovića. Končane pa so dražbe za drese Matjaža Rozmana, Zlatka Zahoviča, Luke Žvižeja, Jana Drozga, Senijada Ibričića, Roka Možiča, Marcosa Tavaresa, Aleksandra Rajčevića, Martina Milca, Tima Gajserja, Nastje Čeha ter za rokavice Dejana Zavca, štartno številko Roka Marguča, čelado Filipa Flisarja in nogometnih čevljev Valterja Birse.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta