Gorenjska avtocesta zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Kranj vzhod in Kranj zahod proti Jesenicam

Gr.G., STA
13.05.2022 13:00

Promet na izvozu z avtoceste Kranj vzhodu so policisti preusmerili iz avtoceste na vzporedne ceste. Takoj, ko bodo reševalci zaključili z nujnim delom, bodo vozilom v zastoju omogočili nadaljevanje vožnje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Andrej Petelinšek

S Policijske uprave Kranj sporočajo, da se je na avtocesti avtocesti Šenčur – Kranj v smer Jesenic zgodila prometna nesreča. Po prvih podatkih sta bili v njej udeleženi dve vozili. Čeprav ni šlo za hujšo nesrečo, je promet oviran, opozarjajo in pojasnjujejo,, da trenutno poteka samo po prehitevalnem pasu.

Hitro po prvi nesreči pa smo s PU Kranj prejeli še eno obvestilo, da se je na gorenjski avtocesti zgodila še ena prometna nesreča s poškodbami. Tako sta na odseku Kranj vzhod - zahod (Šenčur - Kranj) v smer Jesenic kar dve oviri. Promet na izvozu z avtoceste Kranj vzhodu so policisti preusmerili iz avtoceste na vzporedne ceste. Takoj, ko bodo reševalci zaključili z nujnim delom na kraju nesreče, bodo vozilom v zastoju omogočili nadaljevanje vožnje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta