(VIDEO) To je video, ki se ga "najboljši Putinov prijatelj" tako sramuje, da ga je umaknil s svojega profila

GR.G.
11.09.2019 12:16
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ruski raper Timati (Timur Yunusov) 
Profimedia

Ruski raper Timati, samooklicani najboljši prijatelj predsednika Vladimirja Putina, je svoj zadnji video zaradi sramu umaknil s svojega profila na Youtubu, piše The Guardian. Glasbeni video Moskva Timurja Junusova, kot je rojstno ime raperja, je namreč kar 1,48 milijona uporabnikov označilo z negativno oceno. Timati je pesem Moskva izdal na predvečer nedeljskih volitev v mestni svet.
{embed_youtube}https://youtu.be/jTMQw_buC6k{/embed_youtube}
V besedilu Timur hvali moskovskega župana Sergeja Sobjanina, ki ga je postavil Kremelj, kritizira pa proteste, ki so poleti potekali v Moskvi, potem ko volilne oblasti na kandidatno listo za volitve niso uvrstile opozicijskih kandidatov. 
V videospotu je mogoče iz zraka občudovati najprepoznavnejše lokacije v Moskvi, po visokem številu klikov na ikono, s katero uporabniki izražajo neodobravanje, pa se je na ruskem YouTubu video uvrstil na prvo mesto in pristal med top 30 najbolj nepriljubljenimi glasbenimi videi na svetu. Če vas zanima, koliko všečkov si je Timati prislužil: zgolj 85.000. 

Vladimir Putin in Timati sta se srečala med predsedniško kampanjo marca 2012, ko je bil raper v vlogi Putinovega podpornika.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta