Veliki dobrodelni koncert Lions Klubov

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
05.03.2024 11:25

Vienna Supreme Orchestra, 15. 3. 2024, ob 19.00, Velika dvorana SNG Maribor

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ob okroglih obletnicah Lions klubi iz Maribora, Ptuja, Slovenske Bistrice in Slovenskih Konjic organiziramo VELIKI DOBRODELNI KONCERT LIONS KLUBOV na katerem bomo gostili Vienna Supreme Orchestra.

Že samo ime dogodka pove, da gre za koncert z dobrodelno noto, če pa to povežemo še z dejstvom, da bodo na koncertu nastopili mednarodno priznani glasbeniki, člani  Vienna Supreme Orchestra, lahko rečemo, da gre za izjemen dogodek.

Vsa zbrana sredstva iz naslova sponzorstev, donacij in prodaje vstopnic bodo namenjena izključno  za izvedbo dobrodelnih in humanitarnih projektov, ki jih Lions klubi  izvajamo s vso skrbnostjo za ljudi v lokalnem okolju, ki v nezavidljivih okoliščinah potrebujejo pomoč.

Lions klubi v Sloveniji že 34 let pomagamo ranljivim skupinam, predvsem slepim in slabovidnim, gluhim, naglušnim, gluho-slepim in vsem pomoči potrebnim. V svojem delovanju posebno pozornost namenjamo mladim iz socialno šibkejših družin, glasbenim in športnim upom ter medgeneracijskemu sodelovanju, starejšim, ozaveščanju na področju diabetesa, raka pri otrocih in srčnih zastojih.

Arhiv Naročnika
Koncert organiziramo v počastitev obletnic delovanja svojih klubov in sicer Lions klub Piramida Maribor – 30 let, Lions klub Slovenske Konjice – 20 let, Lions klub Maribor – 30 let, Lions klub Slovenska Bistrica – 15 let, Lions klub Konjice Vita – 5 let ter Lions klub Primus Ptuj – 5 let.

Vstopnice so naprodaj na vseh prodajnih mestih Eventim in na spletni strani Eventim.si.

Informacije: maribor.piramida@lions.si

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.