»Tole utegne biti najbolj utrgana sezona pri nas«

Agata K. Rakovec
29.09.2018 06:22
Pred vrati je že sedma sezona šova Slovenija ima talent, ki se ga gledalci ne naveličamo tudi zaradi simpatičnih žirantov. Ana, Marjetka, Branko in Lado so zmagovalna kombinacija in komaj čakamo na zabavne pripombe, s katerimi nam bodo postregli letos. Še prej pa so si vzeli čas tudi za Stop.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kdo bo zmagovalec, bodo poleg gledalcev odločili (od leve) Branko Čakarmiš, Marjetka Vovk, Ana Klašnja in Lado Bizovičar.
Ana Gregorič/ POP TV

Lado Bizovičar

«Ne drznem si pomisliti, da talentov ne bi bilo.«
Ste bili pred začetkom sedme sezone oddaje Slovenija ima talent kaj v dvomih, ali se bo v mali Sloveniji našlo še dovolj talentov za uspešno in kakovostno sezono?
Kako ste zadovoljni z avdicijami, kakšen šov nas čaka?

Ana Klašnja

«Talentov še dolgo ne bo zmanjkalo«
Ste bili pred začetkom sedme sezone oddaje Slovenija ima talent kaj v dvomih, ali se bo v mali Sloveniji našlo še dovolj talentov za uspešen in kakovosten šov?
Kako ste zadovoljni z avdicijami, kakšen šov nas čaka?
Doslej so med zmagovalci prednjačili pevci. Si kot plesalka želite, da bi letos slavil drugačen talent ali pravite: naj zmaga najboljši?

Marjetka Vovk

«Avdicije so bile pravi čustveni vrtiljak«
Ste bili pred začetkom sedme sezone oddaje Slovenija ima talent kaj v dvomih, ali se bo v mali Sloveniji našlo še dovolj talentov za uspešno in kakovostno sezono? Kako ste zadovoljni z avdicijami, kakšen šov nas čaka?
Ste tudi profesorica petja. Imate za svoje učence pa tudi za nastopajoče v oddaji kakšen nasvet, kako učinkovito pregnati tremo?

Branko Čakarmiš

«Nekdo mora ostati strog in resen«
Šov Slovenija ima talent vstopa že v sedmo sezono. Ste bili pred začetkom sezone kaj v dvomih, ali se v majhni Sloveniji sploh še skriva dovolj talentov za kvalitetno sezono? Kakšni so vaši vtisi po avdicijah? Kakšen šov nas čaka?
Med žiranti veljate vi za tistega strogega in resnega. Mislite, da bo letos ob neprespanem Ladu še vedno tako?
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta