Severinina dolga pot do sreče

Sonja Javornik
16.07.2018 06:13
Največji hrvaški zvezdnici je spet uspelo. Njena nova pesem Tutorial je uspešnica in je dejansko prava učna ura za vse - tudi za malega Ljuba Stankovića, ki je tako še pred zmago na Pinkovih zvezdicah začel svojo glasbeno pot resnično zvezdniško. A še bolj pomembno je gotovo to, da vse kaže, da se ima Severina tudi zasebno s svojim 15 let mlajšim možem res lepo, pa čeprav se ji ni uresničila želja, da bi po sinu Aleksandru imela še enega otroka ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
“Moji oboževalci so preprosti ljudje, ki imajo radi moje pesmi in imajo svoje stališče. Sicer pa je tako, da ko dosežete neki uspeh, ne morete biti več vsem všeč,” se zaveda Severina.
PR
Severina
Ljuba Stankovića
Goranom Bregovićem

Cvetoče poslovno in razburkano zasebno življenje

Madonna
Saše Lošića
Zrinkom Tutićem
Alen Marin
Milanom Lučićem
Srečko Vargek
Draženom Balaškom
Gorana
Ivaniševića
Mariom Tudorjem
Mateja Čuljaka
Slavku
Milana Popovića

Milan in materinstvo

Midva sva povsem različna. Kakorkoli, Aleksandrov mir je zame najbolj pomemben in mislim, da bo bolj srečen, če bo odrasel ob enem srečnem staršu kot ob dveh nesrečnih ...”
Tomaž Pandur
Jalo Bratom
Bubom Cerellijem,
: “Žal mi je, da ne prihajam bolj pogosto sem, a od rojstva sina ne morem obiskovati niti drugih mest. Še sebe kdaj ne srečam. Pogosto delam samo tisto, kar je nujno, saj imam malo časa zase.”

Gospa Kojić

Igorjem Kojićem
“Moji oboževalci so preprosti ljudje, ki imajo radi moje pesmi in imajo svoje stališče. Sicer pa je tako, da ko dosežete neki uspeh, ne morete biti več vsem všeč,”
“Mislim, da je moja skrivnost v srečnem življenju in tem, da sem obkrožena z ljudmi, ki jim lahko rečem karkoli. Najbolj pomembno je, da imate ljudi, ki jim lahko zaupate karkoli in ki vam lahko rečejo karkoli. Okolica je pomembna, saj daje energijo,”
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta