Scarlett Johansson bo zaigrala v znanstveno-fantastični drami Bride

STA, Gr.G.
24.10.2020 19:16

Johanssonova je letos spomladi prejela dve nominaciji za oskarja - za najboljšo glavno žensko vlogo za film Zakonska zgodba in za najboljšo žensko stransko vlogo v filmu Jojo Rabbit.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ameriška igralka Scarlett Johansson bo v znanstveno-fantastični drami Bride prevzela glavno vlogo, obenem bo pri filmu sodelovala kot producentka. Režijo filma za ponudnika pretočnih storitev Apple TV+ bo po pisanju nemške tiskovne agencije dpa prevzel z oskajem nagrajeni čilski režiser Sebastian Lelio.

Profimedia

Zgodba filma Bride (Nevesta) pripoveduje o ženski, ki je bila ustvarjena kot idealna žena, kar je obsesija briljantnega podjetnika. A ko ženska zavrne svojega stvaritelja, je prisiljena pobegniti iz zaprtega okolja in se soočiti s svetom, ki jo vidi kot pošast. Med begom najde svojo resnično identiteto in presenetljivo moč, da se spremeni v lastno stvaritev, je vsebino filma povzel spletni portal Variety.

Scarlett Johansson je letos spomladi prejela dve nominaciji za oskarja - za najboljšo glavno žensko vlogo za film Zakonska zgodba in za najboljšo žensko stransko vlogo v filmu Jojo Rabbit.

Novembra bi morala priti v kinematografe akcijska pustolovščina Črna vdova, v kateri je nastopila v glavni vlogi, a so pri Disneyju zaradi pandemije koronavirusa začetek prikazovanje filma v kinih prestavili na maj 2021.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta