Praznovanje 20-letnice Exita se maja začne s Festivalom Sea Star v Umagu

STA, M.D.
26.12.2019 08:03

Kultni festival Exit, ki se je iz Novega Sada razširil še na nekaj drugih lokacij, bo prihodnje leto praznoval 20. izdajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Jubilej bo 22. in 23. maja uvedel Festival Sea Star, ki bo v umaško laguno Stella Maris med drugimi privabili trio Meduza, skupino Dubioza Kolektiv ter mojstre techna Amelie Lens, Umeka in Tijano T, napovedujejo organizatorji.
Svoj prihod na Festival Sea Star je doslej potrdil trio Meduza, ki je z uspešnico Piece of Your Heart eden od kandidatov za nagrado grammy, prav tako bodo na festivalu konec maja nastopili Dubioza Kolektiv, Vojko V, Bronski in Marcel. Na techno valu, ki je lani navdušil s Svenom Väthom, bo tokrat kraljevala Belgijka Amelie Lens, že drugič pa bo na festivalu nastopil DJ Umek, ki je že leta 2017 dokazal, da lahko do zadnjega kotička napolni Nautilus Areno, so sporočili organizatorji.
Umeku bosta družbo delala še techno mojstra Damir Hoffman in Gumja, seznam nastopajočih pa dopolnjuje še Belgijec Farrago, ki stavi na uspešnici Neontrance in Hidden Power, ter regionalni veljakinji Tijana T iz Srbije in Insolate iz Osijeka.
Prav tako so že znani nastopajoči na jubilejni, 20. izdaji festivala Exit, ki bo v Novem Sadu potekal od 9. do 12. julija. Med zvezdniškimi imeni so nastop že potrdili svetovno cenjena mojstra elektronske glasbe David Guetta in Fatboy Slim, eden od ta hip vodilnih predstavnikov rap žanra Tyga, britanski kantavtor James Arthur, ukrajinski tandem Artbat, težkokategorniki Sepultura ter misteriozni DJ in producent ZHU.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta